Houthandel met ruim assorriment

Houthandel Dewahout - Houthandel

Spring gerust eens binnen bij deze houthandel in Deinze en snuister door het ruime assortiment aan producten en materialen. Houthandel Dewahout houdt zich al jaren bezig met de verkoop van hout, parket en plafonds, platen, deuren, isolatie en pvc, gevelbekleding en terrasplanken. Ook Velux en zoldertrappen kunt u in het gamma kwaliteitsproducten terugvinden.

Voor vakman en doe-het-zelver

Zowel de vakman als de doe-het-zelver kan bij deze houthandel terecht voor de aankoop van materiaal. Alle werknemers staan klaar om u bij te staan met advies dat even solide is als de houtsoorten die ze verkopen. Er is hier een continue toestroom van nieuwe producten. Iedereen vindt hier dus gegarandeerd zijn gading.

Brut, massief houtmateriaal

Zo beschikt Houthandel Dewahout over brut, massief houtmateriaal in verschillende soorten. Verder worden alle zaag- en schaafwerken steeds op maat uitgevoerd en heeft Dewahout een eigen leveringsdienst. Gemakkelijker kan het niet.

Neem contact op voor meer info over de producten

Geïnteresseerd in de producten? Hebt u vragen of wenst u een gratis prijsofferte aan te vragen? Neem dan contact op met Houthandel Dewahout. Alle werknemers van deze houthandel uit Deinze helpen u graag verder.